Agnelli Europa Cup
Luz verde a la Europa Cup: así será la tercera competición europea que revolucionará el fútbol
11 septiembre, 2018
Ampadu
El absurdo motivo por el que Inglaterra rechazó a Ampadu, joven promesa mundial
11 septiembre, 2018

La nueva vida de Nicklas Bendtner: borracheras, peleas, nudismo y una sensual novia

Bendtner novia

Muchos recordarán a Nicklas Bendtner por su paso por grandes clubes como Arsenal y Juventus. A sus 30 años, el delantero danés permanece alejado de la primera línea disfrutando del fútbol en el Rosenborg noruego, lo que no le ha impedido ser noticia por otro tipo de sucesos. La última ha sido la de su arresto por romperle la mandíbula a un taxista, y no es la primera vez que protagoniza un escándalo de este tipo.

En 2013 le retiraron el carnet por ir borracho al volante, mientras que en 2014 otro conductor le acusó de bajarse los pantalones y frotar los genitales contra su vehículo. Pero no todo es caos en la vida del futbolista, quien mantiene una sólida relación con la sensual modelo Philine Roepstorff. Como curiosidad, cabe señalar que ambos han tenido cierta repercusión en las redes sociales por los desnudos que comparten.

View this post on Instagram

Lord of the lake 🦈

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil – men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør – det har ikke været drengestreger eller dumheder – det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

WHO CARES

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

NUDES I’VE MISSED U 🌾

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on